Het is puur – Het is schoon – Het is Atlantiek

dreid fish

Alles over Gedroogde vis

Ansjovis staat bekend als een van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld. Ze worden beschouwd als een geweldige bron van eiwitten, vitamine D en vitamine B-12 en zitten boordevol omega-3 en 6-vetzuren. Deze vetzuren zijn geweldig voor het reguleren van het immuunsysteem en geweldig voor hun huid en vacht. Je moet zeker ansjovis van honden of katten voeren! maar vergeet niet om natriumarme opties te gebruiken die op de markt verkrijgbaar zijn.
Belangrijkste voordelen van het voeren van ansjovis voor honden en katten:

1. Verpakt met proteïne

Eiwitten zijn nodig voor honden en katten voor een goede ontwikkeling van spieren en bindweefsel. ansjovis bevatten hoogwaardige viseiwitten die ook vol zitten met essentiële aminozuren die uw huisdieren niet kunnen produceren zonder dit soort voedsel. Bovendien hebben ansjovis een korte levenscyclus, wat betekent dat ze geen kwik opbouwen in hun systemen zoals sommige van de andere grote vissen uit de oceaan.

2. Verbeter de gezondheid van de hersenen

DHA is een omega 3-vetzuur dat veel voorkomt in ansjovis. Studies bij mensen en honden hebben bewezen dat DHA geweldig is voor onze hersenen en cognitieve gezondheid. Een studie bij beagle-puppy’s wees uit dat DHA cognitief leren en motorische vaardigheden verbeterde tijdens ontwikkelingsstadia. Ansjovis kan met name helpen met de leervaardigheden, psychomotorische vaardigheden, oogfunctie en zelfs het geheugen van uw huisdier!

3. Verbeter de gezondheid van de haard

Ansjovis is een uitstekende bron van vitamine B12, wat het algehele cardiovasculaire welzijn bevordert. Bovendien is bewezen dat omega-3-vetzuren zoals DHA en EPA hart- en vaatziekten helpen voorkomen door cholesterol te verlagen en de viscositeit van het bloed te verlagen.

4. Helpt gewrichts- en botondersteuning

Ansjovis zit ook boordevol vitamine D, die het lichaam van ons huisdier helpt bij het opbouwen en versterken van botten. Bovendien zijn omega 3-vetzuren zoals EPA en DHA ook geweldig voor de gezondheid van gewrichten!

5. Kan helpen om af te vallen

De gedroogde ansjovis van Earth Paw bevat slechts 4,8 calorieën per vis van 1,5 gram, waardoor het een super caloriearme snack is voor honden en katten. Ook kunnen omega-3’s in ansjovis een soort eiwit activeren dat vetverbrandende genen in het lichaam van uw huisdier inschakelt! Bij correct gebruik kan dit helpen onze huisdieren af ​​te slanken.

6. Preventief middel tegen kanker

Studies naar Omega 3-vetzuren hebben aangetoond dat het helpt bij het remmen van de vorming van tumoren en het voorkomen van uitzaaiing van kanker. Daarnaast speelt het hebben van een ruime bron van vitamine D een belangrijke rol bij het voorkomen van bepaalde soorten kanker.

7. positieve effecten tegen het in beslag nemen van huisdieren

Onderzoek toont aan dat de omega, verpakt in de ansjovis, krachtige ontstekingsremmende eigenschappen heeft die de ontstekingsmediatoren bij epileptische patiënten bestrijden, terwijl ze de aanvalsdrempels verhogen, met andere woorden, die aanvallen helpen onderdrukken. Ansjovis bevatten veel omega-3’s, calcium, ijzer en andere vitamines en mineralen die de gezondheid van hart, botten en huid bevorderen! Deze van nature gezouten lekkernijen uit de zee maken ze erg populair bij honden en katten. Het kleine formaat maakt ze ook perfect voor training! Ter beloning na goed gedrag of gewoon zomaar, om uw huisdier te verwennen! Geef als tussendoortje, als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet.

 

Beloning of snack (tussendoortje)
Zuiver van samenstelling
100% natuurlijk